top of page

Sundhedsrådgiving der hjælper dig videre mod trivsel

Sundhed er mange ting.

 

Man kan snakke om både fysisk og metal sundhed, og så om at det hele jo hænger sammen.

 

Nogle gange er det svært at finde hoved og hale i de symptomer man mærker og vores sundhedsvæsen er blevet så specialiseret, at det for nogle kan føles som om de bliver lidt en kastebold mellem forskellige speciallæger. Og meldingen kan være - der er ikke noget i vejen - alt ser fint ud. Og hvad betyder det så? Det betyder at der ikke kan findes nogen umiddelbar sygdom eller lidelse, som kan forklare de symptomer der mærkes. Og det er jo godt! Men det er bare ikke så godt, hvis man stadig går rundt med symptomer/gener/smerter og på alle måder kan mærke at der er noget galt. Den tilstand kan i sidste ende i tillæg give en masse fysisk og mentalt stress, som man så også skal slås med... endnu et symptom. 

Jeg oplever igen og igen, hvor godt det kan virke at arbejde både med krop og sind på samme tid. Både med det fysiske og det mentale. Både igennem kropsterapi og yoga, men også igennem at snakke om kost og livsttil. Alene det at få fokus på det og få hjælp til at forstå nogle sammenhænge, kan lindre symptomer. Der kan være tale om at rette op på ubalancer og det kan være små justeringer og i andre tilfælde større. Hver situation er individuel og det kan tage tid at komme ind til kernen af problemstillingen. For nogle er det nok at arbejde med kosten, for andre skal det være mere konkret. 

Når jeg arbejder med livstilsændringer, herunder kostændringer, er det altid med stor respekt for hvad der er muligt og realistisk for klienten. Og jeg hjælper med at finde på strategier og rutiner der kan gøre ændringerne mere overskuelige. Når det så er sagt - så skal man være indstillet på at det kræver en indsats. Det at snakke om det, gør ikke forskellen. Den største del af arbejdet, foregår hjemme og i din hverdag. 

 


Er du tvivl om jeg er den rette til at hjælpe og inspirerer dig? Så skriv til mig på mail eller SMS


theresa@theresahessellund.dk

29212607

Jeg tilbyder altid 15 minutters afklarende telefonsamtale. 

Jeg arbejder med mange forskellige problematikker indenfor det jeg kalder sundehedsrådgivning. Blandt andet; 

► Migræne
► Fordøjelsesproblematikker, fx. IBS, colitis, chron, leaky gut
► Eksem, herunder psoreasis
► Kronisk smertepatienter
► Fibromyalgi
► Lavt stofskifte, Hashimotos
► Endometriose

►Stress

Fælles er at jeg har fokus på hvordan kroppens egne funktioner kan optimeres og hvordan vi sammen kan skabe mere trivsel. Jeg arbejder med helheden, så for mig handler det både om kost, motion, livstil og hvordan man generelt har det. Er man nedtrykt og deprimeret, så er det helt essentielt at arbejde med dette, for at kunne arbejde med at forbedre sin fysiske tilstand. 

Jeg kombinerer ofte sundhedsrådgivning med kropsterapien, for det er min oplevelse at det har en rigtig god effekt. 

Hvis du har spørgsmål i forhold til om jeg kan hjælpe dig med en given problematik, så skriv gerne en mail til mig. 

Uforklarlige symptomer?

Nogle gange så mærker vi symptomer i kroppen, som ikke passer ind i nogle bestemt kategori eller diagnose. Og måske bliver vi endda undersøgt og får afvide at der ikke er noget galt, hvilket er godt. Men det får ikke symptomerne til at gå væk - eller den  indre støj, stress og uro. Dette er en af de områder hvor sundhedsrådgivning kan støtte dig, og hvor jeg med min erfaring indenfor sundhed, vil gøre mit bedste for at få dig videre mod trivel.

I tvivl?

Nogle gange er vi simpelthen i tvivl om det vi er mærker er noget vi skal handle på. Måske er det et symptom vi har mærket så længe vi husker, som vi har vendet os til, selvom det nogengange støjer i vores hverdag. Måske er det noget helt nyt vi aldrig har oplevet før, som virker harmløst, men ikke ser ud til at gå væk af sig selv. Hvis du er i tvivl om dit symptom kræver handling, så kan jeg med sundhedsrådgivning spejle dig og give dig mere klarhed.

Bedre muligheder?

Du er måske i en situation hvor du har prøvet diverse behandlinger eller fået medicin, og intet virker til at støtte dig godt nok i at have et liv i trivsel. En fordel ved sundhedsrådgivning er at jeg ofte kan pege dig til en behandling eller mulighed, som du eller din læge måske ikke vidste eksisterede. En anden ting jeg oplever, er at jeg ofte kan gennemskue dine symptomer på en måde, hvor jeg kan se du skal starte et andet sted - måske er det mere givende at starte med fordøjelsen, og ikke tankerne.

"JEG HAR FÅET MIT LIV TILBAGE. JEG TAGER IKKE SMERTESTILLENDE MERE"

Jeg har modtaget Theresas hjælp igennem 1 år. Da vi ikke bor i nærheden af hinanden,

er det foregået gennem mails, Skype eller Messenger.Jeg har aldrig tidligere været syg, haft sygedage eller haft den store kontakt med sundhedsvæsnet. Jeg fik ingen hjælpe/meget lidt hjælp fra sundhedsvæsnet da jeg endelig henvendte mig med nedenstående symptomer.

Jeg havde det virkeligt dårligt. Det var kommet snigende over et års tid. Med mange forskellige symptomer. Hårtab, negler der knækkede, muskelsmerter, uro i benene, mavesmerter, dårlig hukommelse og enorm træthed. Jeg tog fast smertestillende hver dag. Jeg havde ingen overskud til andet end at gå på arbejde. Med Theresas hjælp, fik jeg hjælp til at få taget relevante blodprøver ved lægen, der viste forskellige ubalancer.Theresa har oplyst mig om forskellige test jeg har kunne vælge at bestille. Therese har guidet mig gennem kost og div. Kosttilskud. Samt anbefalet en dygtig kropsterapeut i nærheden af hvor jeg bor. Jeg har fået mit liv tilbage. Jeg tager ikke smertestillende mere. Jeg har overskud til mine 3 børn, min mand og et meget aktivt liv.Theresa er bundærlig og kommer med skarpe observationer og råd. Theresa har en enorm indlevelse, empati og viden. Jeg kan kun give Theresa mine allervarmeste anbefalinger.

—  Line 

bottom of page