top of page

Tålmodighed er det nye sort!


Nye restriktioner og som det ser ud lige nu - en måneds yderligere nedlukning...

Jeg har fået mange søde beskeder fra klienter og det er så dejligt at vide jeg er savnet! For i denne tid kan man godt gå rundt og føle sig både glemt og usynlig. Jeg er glad for at i er tålmodige.


Tålmodighed er virkelig en dyd, der skal pudses af i denne tid med mange meninger og holdninger om alt. At finde balancen i at stå ved sine holdninger og kunne være uenig (både med familie, venner og politikere) men ikke lade det tage ens energi.

Er det svært?


Ja, for os alle. Men gør dig selv den tjeneste at trække vejret dybt, når du står i en situation hvor tålmodigheden virkelig er på prøve. Og mærk efter om det er en vigtig situation at bruge din energi på? Sådan virkelig vigtigt? For måske (og sandsynligvis) er din energi til mere gavn et andet sted... HELDIGVIS er lyset kommet! Og de sidste mange dages fantastiske vejr giver både energi og håb og tillid.


Jeg glæder mig til at nyde at gå ind i foråret, med ro til virkelig at nyde det - omend roen kommer fra en ufrivillig pause. Men det er en pause - så jeg kan ligeså godt læne mig tilbage og få det allerbedste ud af den. Så dette forår vil jeg holde ekstra øje med vintergækker og andet grønt der skyder frem. OG klinikken er nymalet og har ny-pudsede ruder når vi ses igen ;-) Forhåbentlig i starten af april. Kærligste hilsner og godt forår til dig,

Theresa


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page