Jeg er ladet op og klar til genåbning af klinikken i morgen


Jeg håber at du ligesom jeg har haft en dejlig påske! Jeg er helt fyldt op af sol og frisk luft efter en påskeferie i det smukke Djursland. I morgen åbner jeg klinikken og så håber jeg at vi finder en ny normal med de restriktioner, som nu følger med. Lige nu ser det sådan her ud; Klienter skal kunne fremvise et coronapas enten ved en negativ covid-19 test, der er maks 72 timer gammel, en positiv covid-19 test, der er mindst 14 dage gammel og højst 12 uger gammel eller et gennemført vaccinationsforløb med covid-19. For nu gælder både pcr-test og quick test.


Vi ses! Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få løsnet op for spændinger i både krop og sind.

Bedste hilsner

Theresa

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Find vej

Jeg holder til på Østerbro 
Shuniya Kropsterapi 

Rosendalsgade 8 Kælderen tv
2100 København Ø

Følg os

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Tilmeld dig vores mail-liste og få 30% rabat på din første behandling (gælder kun behandling i klinikken og online). Vi sender dig kun gode tilbud og nyhedsbreve - og du kan altid framelde dig igen.

Din investering i dig selv

Én behandling koster kr. 800,-

 
For ledige, studerende og pensionister koster det 600,- 


Køb et klippekort og spar penge:
- 3 behandlinger kr. 2100,- 

Betaling kan foretages kontant eller via mobilepay

© 2020/ All Rights reserved/ Theresa Hessellund/