top of page

Jeg er ladet op og klar til genåbning af klinikken i morgen


Jeg håber at du ligesom jeg har haft en dejlig påske! Jeg er helt fyldt op af sol og frisk luft efter en påskeferie i det smukke Djursland. I morgen åbner jeg klinikken og så håber jeg at vi finder en ny normal med de restriktioner, som nu følger med. Lige nu ser det sådan her ud; Klienter skal kunne fremvise et coronapas enten ved en negativ covid-19 test, der er maks 72 timer gammel, en positiv covid-19 test, der er mindst 14 dage gammel og højst 12 uger gammel eller et gennemført vaccinationsforløb med covid-19. For nu gælder både pcr-test og quick test.


Vi ses! Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at få løsnet op for spændinger i både krop og sind.

Bedste hilsner

Theresa

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page