Forår og åbningsdato!


Theresa Hessellund Kropsterapi Graviditet Sundhedsrådgivning

Endelig kom der en dato!

Jeg åbner klinikken igen den 6/4 og glæder mig helt vildt til at tage imod både tidligere og nye klienter. Der bliver noget med nye retningslinjer - men det er jeg sikker på at vi også finder ud af :-) Nu vil jeg nyde påsken og slappe af - og jeg håber du kan gøre det samme! Nyd foråret og alt det grønne som er begyndt at piple frem. Er du ny klient og er der noget du er i tvivl om - så skriv endelig til mig. Mange forårshilsner Theresa
Find vej

Jeg holder til på Østerbro 
Shuniya Kropsterapi 

Rosendalsgade 8 Kælderen tv
2100 København Ø

Følg os

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Tilmeld dig vores mail-liste og få 30% rabat på din første behandling (gælder kun behandling i klinikken og online). Vi sender dig kun gode tilbud og nyhedsbreve - og du kan altid framelde dig igen.

Din investering i dig selv

Én behandling koster kr. 800,-

 
For ledige, studerende og pensionister koster det 600,- 


Køb et klippekort og spar penge:
- 3 behandlinger kr. 2100,- 

Betaling kan foretages kontant eller via mobilepay

© 2020/ All Rights reserved/ Theresa Hessellund/