top of page
shuniya4.png

Kropsterapi der smelter spændinger og ubalancer

Behandlingen jeg udfører hedder Totum Kropsterapi. En Totum-behandling er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på kroppen og mennesket.

Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv.

Din psykiske tilstand påvirker din krop, og din fysiske tilstand påvirker omvendt dine følelser, tanker og sindsstemninger.

 

Min erfaring er at alt hvad vi oplever, mærker og føler sætter et aftryk i vores krops celler.

Både store og små ting. Akutte voldsomme oplevelser, såvel som press/stress/belastning over kortere eller længere tid, opfattes af vores nervesystem  som en farer.

Vores nervesystems vigtigste opgave er at passe på os og når det mærker farer, så sender det signaler ud der påvirker vores indre tilstand og hverdag. Når vi som voksne har en oplevelse, som nervesystemet på en eller anden måde syntes det kan genkende som en farer, så råber det op i form af uro, stress og pres.

Totum-behandlingen arbejder både med det psykiske og fysiske, men jeg arbejder  gennem kroppen med vejrtrækning, stræk, bøj, pulsering og tryk. Et sprog som nervesystemet, musklerne, vævet og cellerne kan forstå.

I en behandling arbejder vi med din krops væv og muskler, hvor spændingerne tit sætter sig, når vi holder fast i noget.  Der kan være smerte forbundet med ´behandlingen, men den er med til at smelte spændinger væk så du kan føle dig letterer i krop og sind bagefter.. Behandlingen er dog ikke altid smertefuld, og kan også være helt blidt.

 

Idet vi går i gang med at arbejde med din krop med både dybe tryk, stræk og pulserende bevægelser, vil din krop afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop. Kæmper du imod? Trækker du dig? Eller hvilke andre reaktionsmønstre tager du i brug, når du bliver udfordret?


Totum-behandlingen skaber en ny kontakt til din krop,og en af effekterne er at mangle oplever at få en højere øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at de kan slippe de fysiske og psykiske spændinger de har. 

Smerter & spændinger?

Med dybe vejrtrækninger, pulserende tryk og bevidste stræk er Totum Kropsterapi fantastisk til at hjælpe kroppen med at afspænde væv og muskler. Vi strækker, trykker og pulserer kroppen tilbage i balance og sin naturlige form, så skævheder og spændinger ikke behøver at skabe smerte længerer.

Skævheder?

Den moderne livsstil kan byde kroppen på mange løft, bøj, stillinger og lange dage uden bevægelse. Den måde vi bevæger og holder vores krop på, kan forme kroppen. For mange betyder gentagende bevægelser eller mange år med belastning af bestemte områder, at de har skævheder i kroppen som kan skabe spændinger og smerter. Dette kan vi samarbejde om at løsne op, så din krop kan komme tilbage i den form der er harmonisk for den.

Brug for ro?

Når vi føler vi har brug for ro, så føles det ofte at vi har et presset og overstimuleret nervesystem, som ikke bliver afspændt. Shuniya betyder dyb stilhed, og er en slags tilstand vi kan være i. når der er helt ro på nervesystemet. Dette er for mange en naturlig sideeffekt af en min behandlinger, når vi får løsnet op i de områder der støjer i kroppen. Jo mindre støj, jo mere ro - og jeg ville elske at støtte dig i at få ro på dit nervesystem.
Hvordan foregår en behandling:
Din behandling foregår i min hyggelige klinik på Østerbro
Behandlingen varer ca. 60 min. incl kort samtale og omklædning.

Til at starte med vil jeg først spørge ind til din situation, og hvordan jeg kan støtte dig og din trivsel. Derefter foregår behandlingen på en briks, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.

Jeg arbejder med at løsne op i din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur og frigørelse af ledene i nakke og ryg.
Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men med dybe vejrtrækninger kan du  lærer du at slippe smerten og spændinger, og du vil til sidst kunne fornemme en mere fri og afspændt muskel. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri.

Jeg oplever og har erfaret at følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig blandt andet til at skabe kontakt til dine følelser. Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til din krop og denne oplevelse af en dybere kontakt, kan du bruge  til at rumme dét der før kunne føles overvældende.

Ønsker du at dykke dybere i hvordan du kan optimerer din sundhedstilstand, så  tilbyder jeg også konsultationer med sundhedsrådgivning. Jeg tilbyder også laboratorieanalyser der kan hjælpe dig med at finde frem til konkrete områder du kan arbejde med, ved hjælp at kost og kosttilskud. Det kan du læse mere om under fanen sundhedsrådgivning.

Selvom jeg har skiftet navn er Shuniya stadig i centrum hos mig. 
SHUNIYA betyder dyb stilhed, som er en tilstand vi har adgang til når vi er helt nede i kroppen, og har fået ro på nervesystemet og tankerne. Shuniya er en tilstand, hvor du mærker stilheden, og hvor du kan give slip på tanker, spændinger  og bekymringer i en travl hverdag. Det er en tilstand, hvor hændelser, oplevelser og ydre krav og meninger ikke vælter dig bagover og hvor du er i stand til at holde fast i dine indre værdier, dig selv og den du virkelig er - dit sande jeg.

Måske jeg kan hjælpe dig med at mærke din Shuniya.

Priser:

Én behandling koster kr. 800,- 
For ledige, studerende og pensionister 600,- 

Køb et klippekort og spar penge:
- 3 behandlinger kr. 2100,- 


Betaling kan foretages kontant eller via mobilepay
.

Jeg anbefaler altid at starte i et forløb, da det giver mulighed for at komme i dybden med nogle af de problematikker, man ikke kan nå på en enkelt behandling. Hvis du er i tvivl hvor mange behandlinger du har brug for, så skriv mig gerne en mail.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det kan variere meget, hvad den enkelte har brug for. En forstuvet ankel kan løsnes på 1 behandling, hvorimod et barndomstraume kan tage flere år at tage hul på. Det er også afgørende, hvor meget du selv er parat til at gøre. Du er velkommen til at kontakte mig for at snakke om, hvad jeg kan gøre for dig.

Er der noget jeg selv kan gøre?

Det vigtigste, du selv kan gøre, er at være opmærksom på, hvad du mærker og føler.

Skriv det gerne ned, hvis du oplever et skift i humøret eller muskulaturen. På den måde kan du blive bevidst om, hvordan samspillet mellem din krop og psyke er, og på indflydelsen fra eventuelle udefrakommende input.

Hvor lang tid skal der gå mellem hver behandling?

Jeg anbefaler behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. Efter en behandling arbejder kroppen videre med de processer, der er blevet sat igang på briksen. Den skal derfor have tid til at hele og restituere før en ny proces sættes igang. Har du selv en fornemmelse af, at der skal gå mere eller mindre tid mellem behandlingerne, er det helt fint.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Reaktionen på en behandling er forskellig fra person til person, og fra behandling til behandling. Du kan nogle gange opleve kroppen føles tung og afslappet, og andre gange let og fuld af energi. Ligledes kan du opleve, at følelserne kan blive påvirket, fx. let irritable eller mere nærværende.

"HUN UDFORDRE MIG PÅ KÆRLIGSTE VIS - OGSÅ DER HVOR DET GØR ONDT" 

Jeg har haft den store glæde at få behandlinger hos Theresa snart mange gange. Og jeg bliver ved med at vende tilbage. Theresa har en formidabel evne til at spotte hvad der rør sig i mig og hendes få men velvalgte input, hjælper mig med at få spot på mine tilgange. Hun udfordrer mig på kærligste vis også, der hvor det gør ondt både i krop, sind og sjæl. Tak Theresa! Du har min dybeste respekt og de bedste anbefalinger skal du have. Prøv det!

—  Trina

bottom of page